Notícies i agenda

 

 

Notícies

Foto de família
Una trentena de professors participen en una nova edició del Congrés de Docència en Química a Secundària
La 7a edició del Congrés de Docència en Química a Secundària, que ha tingut lloc al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG), ha centrat el seu programa en l'Espectroscòpia, el nou MOOC que s'ofereix i les aplicacions mòbils de l'àmbit de la Química.
10/04/2014
Imatge assembea
La Facultat de Turisme acull l'Assemblea General de NECStour
L’Assemblea General de NECStour - la xarxa de regions europees per al turisme sostenible i competitiu - agrupa institucions, investigadors i personalitats d’àmbit internacional.
11/04/2014
Portada
Un gràfic d’una investigadora de l’EPS protagonitza la portada de la revista Nonlinearity
La publicació, de gran prestigi entre la comunitat física i matemàtica, ha escollit la imatge d’Esther Barrabés i els seus col·laboradors, J.M. Mondelo (UAB) i M. Ollé (UPC), per il·lustrar la portada de la revista al llarg del 2014. El gràfic s’inclou en un article sobre un tipus d’òrbites del Sistema Solar.
11/04/2014
Foto IP Liria Portugal
Participació de la UdG al“Cross-Border HealthCare”, un program Erasmus intensiu, a Leiria (Portugal)
Del 23 de març al 4 d’abril, deu estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Infermeria de la UdG, han assistit a l’Erasmus Intensive Programme “Cross-Border HealthCare” (CBHC) a l'Instituto Politecnico de Leiria, Portugal.
09/04/2014
imatges
Eduardo Martínez de Pisón: “Deixem la nostra petjada en els llibres, no en les muntanyes!”
El catedràtic i explorador ha participat, amb una conferència en què s’ha presentat com “una vida que ha passejat pel planeta”, en el Dia de la Geografia que ha tingut lloc en la Facultat de Lletres de la UdG.
09/04/2014
El robot Girona 500
La Costa Brava es converteix en un camp de proves per a robots submarins autònoms
En el marc del projecte MORPH, el grup de recerca ViCOROB de la Universitat de Girona està fent proves amb els seus vehicles Girona 500 AUV i Sparus II AUV. Aquest treball de camp es realitza conjuntament amb una vintena de científics d’institucions alemanyes, portugueses, italianes i franceses.
08/04/2014
imatge
Analitzen el paper de la temperatura i els gradients espacials en l’èxit invasor de la gambúsia
La tesi doctoral de Gerard Carmona s’ocupa de les diferències que s’observen en la distribució d’una espècie invasora, la gambúsia, i n’analitza les causes.
07/04/2014
imatge
L’estudiant de la UdG Maria del Mar Llambí Morillas ha estat designada millor oradora de la Lliga de Debat Universitari
L’equip de la UdG també ha estat triat per la resta de participants com el millor grup de la competició.
03/04/2014

Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ANECA Associació Catalana d'Universitats Públiques Comissionat per a Universitats i Recerca CRUE European University Association Universia Xarxa Vives d'Universitats

Universitat de Girona - Telèfon 972 418 000 - Plaça Sant Domènec 3, 17071, Girona