Notícies i agenda

Contacte

Universitat de Girona
Plaça Sant Domènec, 3
Edifici Les Àligues Enllaç al mapa de situació
17071 Girona
Telèfons de contacte

Adreça de correu electrònic / Dirección de correo electrónico / E-mail address informacio@udg.edu

iSAC - Necessites ajuda?

Notícies

paisatge i riu
Un investigador desenvolupa una metodologia per optimitzar els recursos de tractament de les aigües residuals i millorar la qualitat dels rius
L’investigador del grup LEQUIA de la Universitat de Girona (UdG) Pau Prat ha centrat la seva tesi en el desenvolupament d’una metodologia per abordar els problemes de gestió del cicle industrial de l’aigua. Un model matemàtic de simulació permet avaluar les estratègies d’operació abans de ser implementades.
26/03/2012
castellà i feliu
La UdG presenta l’oferta de Màsters al Saló Futura
La Universitat de Girona és present al Saló Futura per presentar la seva oferta de màsters per al curs 2012-2013, que comprèn gairebé una quarantena de cursos, que s’ofereixen en el marc de cinc àmbits de coneixement. Antoni Castellà, secretari d’Universitats de la Generalitat de Catalunya, ha visitat l’estand de la UdG.
23/03/2012
Campus CEI e-MTA presentació Girona
La UdG presenta a la societat el Campus d’Excel·lència Internacional e-MTA
El Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua s’ha presentat a la societat gironina en el marc del Dia Mundial de l’Aigua
23/03/2012
toscano
El retaule de Tots Sants de la Catedral de Girona, obra de Toscano
El professor d’Història de l’Art Modern, Joan Bosch, ha identificat l’autor del retaule de Tots Sants de la Catedral de Girona en el pintor Giovanni Battista Toscano.
23/03/2012
foto portada
La col·lecció "Quaderns Blaus" de la Càtedra d'Estudis Marítims (Universitat de Girona- Ajuntament de Palamós) arriba als 30 títols
L'any 2003, fruit de la relació de la Càtedra d'Estudis Marítims amb el Museu de la Pesca, va néixer la col·lecció Quaderns Blaus amb l'objectiu d'apropar al públic diferents aspectes de la realitat marítima i pesquera, mitjançant una publicació de format senzill en què es publiquen articles i conferències.
22/03/2012
Logo Fòrum Industrial 2012
Fòrum Industrial 2012: recepta contra la crisi
El dia 27 de març es farà la nova edició del Fòrum Industrial, una iniciativa organitzada pels estudiants amb l'objectiu de poder fomentar llur incorporació laboral. Animem a tothom a participar-hi!
21/03/2012
aigua
Dia Mundial de l’Aigua a la UdG
L’investigador de la Universitat de Girona Manel Poch reflexiona en aquest article sobre el Dia Mundial de l’Aigua, un dia especial perquè avui es presenta el Campus Euromediterrani del Turisme i l'Aigua a la UdG.
22/03/2012

Planes personals | personal pages

Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ANECA Associació Catalana d'Universitats Públiques Comissionat per a Universitats i Recerca CRUE European University Association Universia Xarxa Vives d'Universitats