Notícies i agenda

bequesEl Ministeri d'Educació ha convocat les beques de caràcter general i mobilitat curs 2011-12. El termini de presentació finalitza el catorze d'octubre de 2011.


Notícies

Cartell de la nit de la recerca i revetlla química 2011
S'acosta la nit de la recerca!!!! Reserva't el 23 de setembre per a la Revetlla de la Química
El proper 23 de setembre es farà a Girona, i a d'altres ciutats de l'estat, coordinades per la UdG, l'edició 2011 de la Nit de la Recerca.
19/08/2011
calafat
La Càtedra d’Estudis Marítims organitza un curs de restauració i manteniment d'embarcacions de fusta sobre la gamba
L’objectiu final d’aquests curs és apropar aquelles persones interessades en les embarcacions tradicionals i la feina del mestre d’aixa mitjançant un exercici pràctic on, sota la supervisió de professionals, es faran les tasques més habituals d’aquest ofici.
17/08/2011
Mesures de qualitat.
Estratègies per pal·liar l’estrès porcí que milloren la qualitat de la carn
En la tesi de la investigadora de l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries (IRTA) Núria Panella s’ha demostrat, mitjançant tres estudis experimentals diferents, que és possible reduir la intranquil·litat dels animals abans del sacrifici, amb la conseqüent millora del producte final.
29/07/2011
Compartir cotxe.
L’autoestop 2.0
El centre EASY i l’Oficina Verda de la Universitat de Girona endegaran el proper 5 de setembre el projecte ‘Mobilitat Sostenible’ amb l’objectiu de facilitar, mitjançant Internet i els telèfons mòbils, els desplaçaments per l’entorn universitari i per Girona aprofitant les places buides dels vehicles privats.
22/07/2011
Pèptids.
Nous pèptids per a la lluita contra malalties de pomeres i pereres
La investigadora Ana Afonso, que ha dut a terme la seva tesi doctoral en el grup de recerca LIPPSO de la Universitat de Girona (UdG), ha desenvolupat una nova metodologia per preparar molècules contra les malalties produïdes per diversos microorganismes.
26/07/2011
foto
Competició de robòtica submarina SAUC-E 2011
L'Equip de robòtica submarina de la UdG, patrocinat per l'EPS i el Patronat de l'EPS, ha rebut el Premi a la Innovació i ha quedat segon a la competició SAUC-E 2011.
21/07/2011

Planes personals | personal pages

Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ANECA Associació Catalana d'Universitats Públiques Comissionat per a Universitats i Recerca CRUE European University Association Universia Xarxa Vives d'Universitats