News and events

 
If the contents are not translated, you can use the automatic translator

The result of automatic translation may contain errors, in no way does the automatic translation substitute the original information in Catalan, which is the only information the University of Girona recognises as official.

News

imatge
Jornada IIiA+CDTI+ACC10
L'Institut d'Informàtica i Aplicacions (IIiA) de la UdG i l'Ajuntament de Girona organitzen, el 26 d’abril, una jornada de treball en forma de taller per promoure projectes de cooperació entre Universitat i empresa en l'àmbit de les TIC.
4/14/2011
reunió res med
RSE: Responsabilitat Social Empresarial, valor per a la competitivitat
El 12 d’abril la Càtedra Cambra de l’Empresa Familiar ha organitzat una sessió de treball sobre Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en què representants d’una vintena d’empreses han discutit en profunditat el lligam entre la RSE i la competitivitat de l’empresa, i els reptes que els planteja.
4/13/2011
diada de la solidaritat
14 d'abril, diada de la Solidaritat a la UdG
L'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament organitza una jornada universitària dedicada a la Solidaritat. Exposicions, esports, fira d'entitats, vídeos i xerrades informatives emplenen aquesta diada solidària.
3/29/2011
Projecte "Pis Amic"
Projecte "Pis Amic"
La iniciativa, pionera a les universitats espanyoles, promou la convivència d’universitaris amb persones amb la Síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual per facilitar la seva emancipació.
4/13/2011
El projecte Ciutat, Territori, Paisatge, finalista al Premi de Paisatge del Consell d'Europa
El projecte Ciutat, Territori, Paisatge, finalista al Premi de Paisatge del Consell d'Europa
El projecte educatiu "Ciutat, Territori, Paisatge", coordinat per Joan Nogué i Roser Batllori, i promogut pels departaments d'Ensenyament, Territori i Sostenibilitat i l'Observatori del Paisatge de Catalunya és un dels catorze finalistes al Premi del Paisatge del Consell d'Europa del 2011.
4/13/2011
Engega 17
Llegeix l’Engega 17 i “el teu món creixerà”
Al número 17 d’Engega hi trobareu reportatges, entrevistes i notícies de la UdG. “El teu món creixerà”, el missatge que es tramet a la portada, és el que la UdG va utilitzar per promocionar la seva presència en el saló Futura de màsters i postgraus del Saló de l’Ensenyament.
4/13/2011
Finalitza amb èxit la prova pilot de vot electrònic
Finalitza amb èxit la prova pilot de vot electrònic
Finalitza amb èxit la prova pilot de vot electrònic a les eleccions a Director/a del departament d’Informàtica i Matemàtica Aplicada, en el marc del projecte d’impuls de l’administració electrònica de l’ACUP.
4/12/2011
La rectora, amb els joves premiats.
La rectora inaugura la dotzena edició del Fòrum Industrial
En aquest certamen anual, els alumnes d'Enginyeria dels darrers cursos es posen en contacte amb empreses de Girona per obrir-se pas en el món laboral. La rectora ha aprofitat l'avinentesa per assistir a l'entrega del premi que dos estudiants de l’EPS i dos estudiants de l'ERAM han obtingut en la segona edició del concurs de vídeos Enginycat.
4/12/2011
estudiants francesos al campus
Estudiants francesos de BAC+2 visiten la UdG
Quaranta-cinc estudiants de BAC+2 i tres professors de les especialitats de gestió, comerç i dret, han visitat els campus i les facultats i escoles de la Universitat de Girona.
4/12/2011
Vols avançar-te al Sant Jordi?
Vols avançar-te al Sant Jordi?
Vols que sigui molt especial?
Descobreix l'enigma: "Veni, vidi, vici". El tresor serà meu!
Juga de l'11 al 15 d'abril al GEOAMAGATALL.
4/8/2011

Planes personals | personal pages

Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ANECA Associació Catalana d'Universitats Públiques Comissionat per a Universitats i Recerca CRUE European University Association Universia Xarxa Vives d'Universitats