Notícies i agenda

Notícies

La Universitat de Girona distingeix Salvador Carrera, Domènec Fita i Rafael Garcia
La Universitat de Girona distingeix Salvador Carrera, Domènec Fita i Rafael Garcia
El Consell de Govern de la Universitat de Girona, l’òrgan de govern ordinari de la institució universitària, ha aprovat la concessió de la Medalla de la Universitat de Girona a Salvador Carrera, a Domènec Fita, i a Rafael Garcia. L’acte solemne de lliurament de les medalles tindrà lloc el mes de maig.
01/04/2011
proves Cangur 2011
Proves Cangur: la intensa relació amb Secundària
Un curs més, la Universitat de Girona ha acollit la celebració de les proves Cangur, que no són sinó un aparador de la intensa relació que la UdG manté amb els centres de Secundària gironins.
31/03/2011
Laboratori d’Habilitats Clíniques a la Facultat de Medicina. Autor Miquel Millán
Laboratori d’Habilitats Clíniques a la Facultat de Medicina
La Universitat de Girona i la Diputació de Girona, a través de l’Organisme de Salut Pública Dipsalut, han subscrit avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar i consolidar els estudis de Medicina.
30/03/2011
stand fira 2010
La UdG a l’Espai de l’Estudiant, a Valls.
L'Espai de l'Estudiant, el saló de l'ensenyament de les comarques de Tarragona, té lloc els dies 31 de març i 1 d'abril i compta amb la presència de la UdG. El certamen, que se celebra anualment a Valls, arriba enguany a la seva onzena edició.
30/03/2011
foto: Carles Alcaraz
La gambúsia mata el fartet
La gambúsia és un peix que va ser importat i escampat en llacunes i maresmes mediterrànies perquè, semblava, que havia d’eradicar els mosquits. No tan sols no va ser així sinó que les seva introducció ha tingut efectes catastròfics sobre amfibis i peixos autòctons, com el fartet.
29/03/2011
reunió PRES
PRES PM: reunió de més de 50 investigadors en els àmbits de l’aigua i sostenibilitat turística a la Universitat de Girona
En el marc del Pol de Recerca i Ensenyament Superior Pirineus-Mediterrani (PRES PM) va tenir lloc la reunió de més de 50 investigadors en els àmbits de l’aigua i sostenibilitat turística a la Universitat de Girona.
29/03/2011
Costa Brava
El Catàleg del Paisatge de les Comarques Gironines, premi Territori de l'SCOT
Per a l'elaboració del Catàleg de Paisatge de les Comarques Gironines, l'Observatori ha comptat amb el coneixement i l'experiència del Laboratori d'Anàlisi i Gestió del Paisatge (LAGP) de la Universitat de Girona, entre altres.
29/03/2011
Càtedra de Malalties Cardiovasculars
Càtedra de Malalties Cardiovasculars
La Càtedra de Malalties Cardiovasculars de la UdG millorarà la detecció, la prevenció i el tractament de les malalties associades a la mort sobtada.
28/03/2011
Quadern "La tutoria"
Nova entrega de les guies d'adaptació a l'EEES
"La tutoria", l'últim quadern de les guies d'adaptació a l'EEES, ja està disponible.
24/03/2011
FORUM 2011
Tu fas el Fòrum
Et presentem les activitats del FÒRUM INDUSTRIAL 2011 per al proper 12 d'abril.
Totes les activitats són gratuïtes. Inscriu-te a l'activitat que més t'agradi a tufaselforum@gmail.com amb "l'assumpte: activitats" i explica a quina vols participar. No oblidis afegir-hi el nom i el número de la UdG (les places són limitades).
22/03/2011

Planes personals | personal pages

Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ANECA Associació Catalana d'Universitats Públiques Comissionat per a Universitats i Recerca CRUE European University Association Universia Xarxa Vives d'Universitats