Notícies i agenda

Notícies

premis primera convocatòria
La primera convocatòria de treballs i microrelats sobre violència masclista premia diversos estudiants de la UdG
La Unitat d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de la UdG ha lliurat els premis de la primera convocatòria de treballs i microrelats contra la violència masclista.
Xavier Verdaguer
Primera conferència del cicle “Idees d’e-futur”
Xavier Verdaguer, emprenedor instal·lat a Silicon Valley, inaugura el 12 de gener el primer cicle de conferències “Idees d’e-futur” que tindran lloc al Parc Científic i Tecnològic.
verats
Salut i peix
Biòlegs de la UdG publiquen el web "Salutipeix" amb l’objectiu d’informar dels beneficis, i també dels riscos, que té el consum de peix.
imatge
Comprenent millor el procés de respirar: efecte túnel electrònic a la Citocrom c oxidasa (CcO)
Mikael Johansson, investigador de l’Institut de Química Computacional de la UdG, ha publicat fa poc conjuntament amb d'altres investigadors un article a PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences), una de les principals revistes científiques dels Estats Units. En aquesta publicació s'intenta esclarir els mecanismes que governen el procés de respiració.
La UdG aprova un programa d'impuls als investigadors en formació
La UdG aprova un programa d'impuls als investigadors en formació
El Consell de Govern de la UdG, l’òrgan de govern ordinari de la institució universitària, ha aprovat el Programa d’Ajuts per a Investigadors en Formació 2011-2014, que té un doble objectiu: assegurar l’augment de tesis doctorals a la UdG, i la captació i retenció de talent. El programa també vol potenciar els estudis de doctorat impartits a la UdG.
jpo
Jornades de portes obertes a la Universitat de Girona
Una de les prioritats de la UdG és la d’enfortir les relacions amb el territori. Els lligams amb els centres, els professors i els estudiants de secundària, amb les seves famílies i, en definitiva, amb tots els ciutadans, és un valor estratègic que es renova cada any, de manera simbòlica, quan és duen a terme les Jornades de Portes Obertes.

Planes personals | personal pages

Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ANECA Associació Catalana d'Universitats Públiques Comissionat per a Universitats i Recerca CRUE European University Association Universia Xarxa Vives d'Universitats