Notícies i agenda

Notícies

Josep M. Monfort, Anna M. Geli i Teresa Ruhí formalitzen el conveni
L’IRTA, la Universitat de Girona, i la Fundació Jaume Casademont impulsen estades de recerca d’investigadors sèniors al nostre país
La convergència d’interessos de les tres entitats en l’àmbit agroalimentari i l’estreta relació que mantenen des de fa anys, ha afavorit que posin en comú el seu potencial per consolidar una beca creació pròpia adreçada a talents sènior de reconeguda vàlua i trajectòria professional.
JPO 2010 Famílies i públic en general
La Universitat de Girona obre les portes a la ciutadania
El dissabte 17 d'abril tindran lloc les jornades de portes obertes adreçades a les famílies dels estudiants de secundària i a tothom que hi estigui interessat.
Universidad Nacional Agraria (Nicaragua)
La UdG i la Universidad Nacional Agraria (Nicaragua) col·laboren en un projecte per a la creació d'un centre de reproducció animal
Les dues institucions crearan un centre de reproducció animal i pretenen enfortir la recerca en l'àmbit de la biologia cel·lular.
a com l’espai universitari i de recerca de referència al sud d’Europa
El Pla de projecció internacional de l’ACUP vol situar Catalunya com l’espai universitari i de recerca de referència al sud d’Europa
L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), formada per les universitats de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB), Politècnica de Catalunya (UPC), Pompeu Fabra (UPF), Girona (UdG), Lleida (UdL), Rovira i Virgili (URV) i Oberta de Catalunya (UOC), ha presentat el Pla de projecció internacional de les universitats públiques catalanes 2010-2015.
El Departament de Química, segon en productivitat i citacions
El Departament de Química, segon en productivitat i citacions
Segons un estudi bibliomètric del Departament de Química de la Universitat de Girona, aquest departament se situa en segon lloc en la taxa de productivitat per doctor i en el de citacions per article, de les universitats catalanes, per darrere de la UB en el primer cas, i de la UAB en el segon. En el conjunt espanyol se situa en tercera posició en ambdós casos.
Imatge del nou edifici de la FEP
Presentació de les noves titulacions de la Facultat d’Educació i Psicologia: Grau en Pedagogia i Grau en Treball Social
El 7 d’abril a les 5 de la tarda la sala d’actes del nou edifici de la Facultat d’Educació i Psicologia (Pl. Sant Domènec, 9 de Girona) va ser l’escenari de la presentació de les dues noves titulacions que es posaran en marxa el proper curs en aquest centre docent.

Planes personals | personal pages