Notícies i agenda

Preinscripció 2009-2010 A la Universitat de Girona hi pots fer la carrera del teu futur.
Consulta la informació i els terminis per preinscriure't als estudis de grau, primer cicle, segon cicle, primer i segon cicle, màster i doctorat de la Universitat de Girona.


Una imatge de l'edició de 2008 de La Nit de la Recerca La Nit de la Recerca és un esdeveniment que se celebrarà el proper 25 de setembre a tot Europa amb l’objectiu de divulgar la ciència i, en especial, la figura de les persones que es dediquen a la investigació.


Notícies

Projecte e-universitat
L’ACUP i la Generalitat impulsen l’administració electrònica a les universitats
Ahir es va signar a Barcelona el Conveni específic per a l’any 2009 entre el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya i les universitats que formen l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), per a impulsar el desenvolupament de l’administració electrònica a les universitats.
Josep M. Nadal en una fotografia recent
Josep Maria Nadal distingit amb el Premi Jaume Vicens Vives a la qualitat universitària
El Govern de la Generalitat de Catalunya ha concedit la Distinció Jaume Vicens Vives a Josep Maria Nadal, primer rector de la Universitat de Girona.
Nadal rebrà la distinció el 18 de setembre, en el transcurs de la inauguració del curs del sistema universitari català.
II Congrés Internacional de Didàctiques 2010
La UdG organitza la segona edició del Congrés Internacional de Didàctiques 2010
El II Congrés Internacional de Didàctiques, que tindrà lloc del 3 al 6 de febrer de 2010, organitzat per les universitats de Ginebra, Granada i Girona, se centra en l'activitat del docent: Intervenció, Innovació, Investigació.
Automatrícula 2009
Automatricula't i sol·licita la teva adaptació
El portal UdGEuropa posa a disposició dels estudiants de primer i/o segon cicle una eina d'orientació i de sol·licitud electrònica per a l'adaptació dels seus estudis als nous plans de grau.
Univest 09, 12 i 13 de novembre de 2009
Univest 09, punt de trobada de professorat universitari, tècnics i especialistes en docència universitària
Amb el II Congrés Internacional UNIVEST 09, la Universitat de Girona serà, el 12 i 13 de novembre, el punt de trobada de professorat universitari, tècnics i especialistes en docència universitària...
Imatge del vídeo de benvinguda de la rectora
La rectora dóna la benvinguda als nous estudiants
Com a novetat d'aquest curs, la rectora de la UdG, Anna M. Geli, s'adreça als nous estudiants a través d'un vídeo, a més del tradicional missatge escrit.