1. Saltar la capçalera | Saltar el encabezado | Skip header
  2. Menú | Menú | Menu
  3. Contingut | Contenido | Content
  4. Contacte | Contacto | Contact
dilluns, 8 / octubre / 2007
Benvinguts al web de la UdG
Benvinguts al web de la UdG
 Sou a:    UdG  » Notícies i agenda
La Nit de la Recerca Europea a la  UdG

Nit de la Recerca La Universitat de Girona va organitzar, a través de l'Oficina d'Investigació i Transferència de Tecnologia (OITT), la 1a Nit de la Recerca Europea que va tenir lloc el divendres 28 de setembre.


Aquesta gran festa de la recerca, que es va desenvolupar simultàniament en 150 ciutats europees, pretenia apropar al conjunt de la societat les tres vessants de l'investigador: la docent, la de recerca i la personal.  Veure reportatge elaborat per siestv Logo si es.tv.

 

 

Notícies

Sindicació  
La Facultat de Ciències organitza una nova edició del Pacic
05/10/2007

La Facultat de Ciències, amb el suport del Consell Social, organitza una nova edició del Programa d'Activitats Culturals i Científiques.
El programa contempla conferències, taules rodones, visites i exposicions, que pretenen acostar la ciència a la comunitat universitària i al conjunt de la ciutadania.

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials inaugura el curs
05/10/2007

El 9 d'octubre a les 12 del migdia tindrà lloc l'acte acadèmic d'inauguració del curs 2007-2008 a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (Campus Montilivi). 
La lliçó inaugural L’EURAM (Euroregió de l’Arc Mediterrani) a l’economia global: centre o perifèria, serà a càrrec de Joan B. Casas Onteniente, vicedegà del Col·legi d’Economistes de Catalunya. 

El 9 d'octubre a les 19'30h tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Dret (Campus Montilivi) la presentació del llibre Curs de dret públic de Catalunya. Comentari a l'Estatut, del Dr. Joan Ridao.

El dimarts 16 d'octubre a les 7 de la tarda el Dr. Salvador Giner, president de l’Institut d'Estudis Catalans, pronunciarà la conferència: El geni jurídic català.

Inscripcions per a la convocatòria de desembre dels exàmens de Cambridge
24/09/2007

Del dia 1 fins al dia 8 d'octubre s'obre el període d'inscripcions per als exàmens de Cambridge (KET, PET, FCE, CAE i CPE) al Servei de Llengües Modernes.  Hi ha cursos de preparació per al FCE i CAE. 

La informació la trobareu a: Exàmens de Cambridge 2007

Els requisits que es demanen per a aquesta convocatòria de l'ICRA es poden trobar a la pàgina web de l’institut: http://icra.udg.cat


Més notícies

Contacte

Universitat de Girona
Plaça Sant Domènec, 3
Edifici Les Àligues enllaç al mapa de situació
17071 Girona
Telèfons de contacte
informacio@udg.edu

Creative Commons License   -   Accessibilitat del web   -   Avís legal i protecció de dades    -   Correu   WebAdmin   -   Accés Segur  Accés segur